Καρνέζης: «Πάμε για νίκη με τον Ολυμπιακό»

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 01:36
UPD:01:36

A- A A+

«Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε κοντά, όμως σε αυτό το επίπεδο κάποιες ολιγωρίες κοστίζουν. Αυτό έγινε και σήμερα. Από το σημερινό παιχνίδι έχουμε κερδίσει εμπειρία και αυτοπεποίθηση, θα πρέπει όμως να το ξεχάσουμε καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό που θέλουμε τη νίκη,» δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο Χάρης Μαυρίας, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι «στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ μετά την ισοφάριση. Εννοείται ότι πιστέψαμε στην ανατροπή και το δείξαμε. Μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, με μεγάλη ιστορία, μπορούσε και καλύτερα, όμως φτάσαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με καλύτερες προϋποθέσεις και το προσπαθήσαμε τώρα στο τέλος. Εναντίον του Ολυμπιακού μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ο Ζέκα, επισήμανε: «Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, ιδίως μετά το γκολ. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Βέβαια σήμερα ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε δυνατό αντίπαλο, αλλά δείξαμε ότι πλέον είμαστε ισχυροί». Όσο για το αν η ομάδα του θα εμφανιστεί κουρασμένη απέναντι στον Ολυμπιακό; «Δεν νιώθουμε κουρασμένοι. Τέτοια παιχνίδια είναι μεγάλα και όλοι θέλουν να αγωνιστούν. Θέλουμε να νικήσουμε και να παίξουμε καλά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις