Ευρωλίγκα: Νίκη και πάει για πρώτη θέση

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 10:16
UPD:12:28

A- A A+

Η νίκη γοήτρου που ήθελε περισσότερο ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα του στην Τουρκία, μετατράπηκε μετά την απρόσμενη ήττα των Ισπανών σε «μονόδρομο», καθώς σε περίπτωση που τα καταφέρουν θα φτάσουν στην 6η τους επιτυχία, όσες και η Ρεάλ και οι δύο ομάδες θα ισοβαθμούν στην κορυφή του Α' ομίλου. Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει καλύτερη διαφορά από τους «μερένγκες» (είχε χάσει με 7 πόντους στη Μαδρίτη κι επικράτησε με 11 στο ΟΑΚΑ), οπότε σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί. Για να γίνει αυτό το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει νίκη απόψε και την τελευταία αγωνιστική στη Ρωσία επί της Κίμκι.

Οι Τούρκοι με ρεκόρ 4-4 στα 8 ματς που έχουν δώσει θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» για να περάσουν και μαθηματικά στο top 16. Το πρόβλημα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη παραμένει για τον Αργύρη Πεδουλάκη, ωστόσο, ο διεθνής σέντερ συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Λάσμε, που ταλαιπωρήθηκε από ένα μικροτραυματισμό στο πόδι.

Στο ημίχρονο του ματς η ΚΑΕ θα τιμήσει τον Μάικ Μπατίστ, που από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Φενέρ. Ο Αμερικανός πέρασε μεγάλη περιπέτεια μετά την άφιξή του στην Ελλάδα καθώς συνελήφθη από τις αρχές για χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις