Αντιδράσεις για την απουσία των υπουργών από τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 11:33
UPD:11:33

Το θέμα της απουσίας των υπουργών και υφυπουργών από τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων θα θέσει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μεϊμαράκης.

A- A A+

Το θέμα της απουσίας των υπουργών και υφυπουργών από τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων θα θέσει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Χθες η Διάσκεψη των Προέδρων εξουσιοδότησε ομόφωνα τον κ. Μεϊμαράκη να ζητήσει και να επιμείνει να υπάρχει παρουσία των υπουργών στη Βουλή κατά τη συζήτηση των ερωτήσεων.

Αυτό δήλωσε ο προεδρεύων του Σώματος Αθανάσιος Νάκος μετά την έντονη διαμαρτυρία του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, καθώς σήμερα απαντήθηκε μόνο μία από τις 12 επίκαιρες ερωτήσεις, που ήταν προγραμματισμένες να συζητηθούν. Ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για απαράδεκτο φαινόμενο που απαξιώνει υποτιμά και υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλή: Διάλογος Ν. Βούτση - Αθ. Νάκου

Διάλογος Ν. Βούτση - Αθ. Νάκου

Ο κ. Νάκος ανάφερε ότι το πρόβλημα με την απουσία των υπουργών από τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων απασχόλησε εκ νέου τη Διάσκεψη των Προέδρων και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής να παρέμβει για το ζήτημα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή