Ολυμπιακός: «Ντόπες» στους παίκτες από τον κόσμο ενόψει Παναθηναϊκού

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 19:52
UPD:20:29

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Οι συνδεσμίτες ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ όχι απλά να νικήσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά όπως τους ζήτησαν χαρακτηριστικά «είστε καλύτεροι και θέλουμε να τους “τελειώσετε” μέσα στο γήπεδό τους».

Οι οπαδοί είχαν κατ' ιδίαν συνομιλία με τους αρχηγούς της ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη, Γιάννη Μανιάτη, Φρανσουά Μοντέστο, και Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Το μήνυμα που τους έστειλαν ήταν ξεκάθαρο: «Θέλουμε τη νίκη αυτή όσο τίποτα άλλο. Ξέρει όλος ο κόσμος ότι είστε καλύτεροι αλλά θέλουμε να το δείξετε μέσα στο γήπεδο. Να μην πάρουν ανάσα. Να μην σταματήσετε, να μην πατήσετε φρένο. Βλέπετε τι πόλεμο μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα», ήταν αρχικά τα λόγια της αντιπροσωπείας των οπαδών και συνέχισαν: «Μπείτε στο γήπεδο και δώστε απαντήσεις. Θα είμαστε δίπλα σας όπου και αν πάτε και θα σας στηρίζουμε. Όμως αυτό που θέλουμε είναι αυτή η νίκη. Νικήστε τους εκεί μέσα, παίξτε για πάρτη σας, παίξτε για μας, παίξτε για να κλείσουν τα στόματα τους όλοι αυτοί που όλη μέρα πολεμάνε τον Ολυμπιακό μας. Μην είστε χαλαροί ούτε ένα λεπτό. Τελειώστε τους…»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις