Πεδουλάκης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν και θα είναι εδώ»

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2012 01:30
UPD:14:26

Ο Αργύρης Πεδουλάκης

A- A A+

«Μετά τα όσα προηγήθηκαν και τα γνωρίζετε όλοι προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Προσπαθούμε με οτιδήποτε συμβαίνει να βρούμε κίνητρο και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν πολύ ζεστός», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «πρασίνων» και συνέχισε: «Η ομάδα προσπαθεί, ήταν και θα είναι εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο σωματείο και οι παίκτες βρήκαν ενέργεια για να δείξουν στο 'μουδιασμένο' κόσμο ότι η ομάδα είναι εδώ».

Σύμφωνα με τον Πεδουλάκη η άμυνα έδωσε τη νίκη επί των Τούρκων: «Στηριχθήκαμε στην άμυνά μας και κρατήσαμε χαμηλά μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Κάναμε λιγότερα λάθη σε σχέση με προηγούμενα ματς κι αυτό ήταν κάτι θετικό για μας. Κρατάμε τη νίκη, έχουμε ένα ακόμη ματς και συνεχίζουμε».

Αναφερόμενος στην επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη είπε: «Ο Σόφο είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού μας, που αν το χρησιμοποιούμε καλά μας βοηθά. Δεν είναι έτοιμος ακόμη, έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα και πρέπει να μάθει τους αυτοματισμούς και να βρει συνεργασίες με τον Μπανκς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις