Συνάντηση Καραμανλή-Χρυσοχοϊδη

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2002 14:40
A- A A+

Για τις εξελίξεις στον τομέα της τρομοκρατίας ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στη Ρηγίλλης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο στην κατεύθυνση της εξάρθρωσης της ''17 Ν'' και συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία. Τόνισε παράλληλα ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως και να δοθούν επαρκείς απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν καθώς και να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι όσοι ενέχονται στα εγκλήματα κατά των πολιτών και της Πολιτείας.

Ο κ. Καραμανλής επισήμανε επίσης ότι για τη Νέα Δημοκρατία η πάταξη της τρομοκρατίας ήταν και είναι εθνική υπόθεση σημειώνοντας οτι το κόμμα του είναι ασυμβίβαστο σ' αυτό το θέμα.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τόνισε πως αποτελεί σημαντικό στοιχείο η συναίνεση όλου του πολιτικού κόσμου και διαβεβαίωσε ότι θα ανοιχθεί κάθε φάκελος και θα εξεταστεί κάθε περίπτωση ώστε να πάρουν απαντήσεις οι συγγενείς των θυμάτων και η κοινωνία.

Παρουσία των δημοσιογράφων οι κκ Καραμανλής και Χρυσοχοϊδης είχαν τον παρακάτω διάλογο:

-Κ. Καραμανλής : Πώς είστε κύριε υπουργέ;

-Μιχ. Χρυσοχοϊδης: Είμαι κουρασμένος και άυπνος τις τελευταίες είκοσι ημέρες.

Πηγή: AΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή