Σούπερ Λίγκα: Η ώρα των «αιωνίων» έφτασε

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 09:53
UPD:09:53

Φωτογραφία από το επεισοδιακό περυσινό ντέρμπι των «αιωνίων»

A- A A+

Αν και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού ο τίτλος θα έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό. Οι Πειραιώτες μετά από 13 ματς είναι αήττητοι, κατεβαίνουν με άριστη ψυχολογία στο ντέρμπι κι αν κερδίσουν, θα έχουν βγάλει τον πρώτο γύρο με όλα τα μεγάλα ματς μακριά από την έδρα τους (προηγήθηκαν με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ). Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Για το γόητρό του θα παίξει περισσότερο ο Παναθηναϊκός, καθώς δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο ακόμη κι αν νικήσει τον Ολυμπιακό. Η διαφορά των 16 βαθμών, ακόμη και να κατέβει στους 13, είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί στο δεύτερο γύρο. Οι αναγεννημένοι «πράσινοι» με τον Ρότσα θέλουν το «τρίποντο» για να πλησιάσουν περισσότερο στην πρώτη πεντάδα και να παίξουν με πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Κουίνσι, Πίντο και Μπουμσόνγκ θα δουν το ματς από την εξέδρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, θα υποδεχθεί τον Άρη, με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για τη νίκη προκειμένου να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Πλατανιάς-Βέροια 15:00 Novasports 1, Ξάνθη-Πανιώνιος 17:15 Novasports 4, Αστέρας Τρίπολης-Αρης 17:15 Novasports 3, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 19:30 Novasports 1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις