Σούπερ Λίγκα: «Κόλλησαν» στο 0-0, Πλατανιάς και Βέροια

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 16:53
UPD:10/12/2012 12:47

Ο Δημήτρης Αμαραντίδης της Βέροιας (Α) μαρκάρει τον Ουντότζι Σαλόζε του Πλατανιά (Δ)

A- A A+

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η Βέροια κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο από την ημέρα που ανέλαβε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Αρχικά, η «βασίλισσα του Βορρά» απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία στην Κέρκυρα, για να ακολουθήσουν δύο ματς που τελείωσαν 0-0, με ΠΑΟΚ (εντός) και σήμερα στην Κρήτη με τον Πλατανιά.

Το ματς δεν ήταν καλό ποιοτικά, παρ' όλα αυτά είχε πάθος και δύναμη σε όλη τη διάρκειά του. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Τζόναθαν Λόπεζ, ο οποίος στο πρώτο μέρος έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις μέσα σε ένα λεπτό σε σουτ των παικτών του Πλατανιά.

Το δεύτερο μέρος «σημαδεύτηκε» από την φάση του 80ου λεπτού, όταν η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωάννου από τον Κανακούδη. Ο αμυντικός των γηπεδούχων αποβλήθηκε από το διαιτητή Σιδηρόπουλο και ο «παθών» ανέλαβε να εκτελέσει την «εσχάτη των ποινών». Ο Κηπουρός, όμως, έκανε σπουδαία επέμβαση και χάρισε στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη το βαθμό. Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, ο Ολαϊτάν έχασε τεράστια ευκαιρία για να δώσει τους τρεις βαθμούς στη Βέροια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις