Παναθηναϊκός: Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Γ. Αλαφούζος

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 22:35
UPD:22:35

Ο Σταύρος Μάνταλος

A- A A+

Ο κ. Αλαφούζος, αφού συνεχάρη τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά του, στη συνέχεια τόνισε πως «όλοι είδατε σήμερα πως η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα δεν συνάδει με την εικόνα που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο».

Αμέσως μετά πέρασε στην επίθεση εναντίον του διαιτητή του ντέρμπι: «Κατ΄ αρχήν αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις και γιατί συμμετέχουν σε παιχνίδια διαιτητές που εμπλέκονται στα στημένα. Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ πρέπει να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Όσοι εμπλέκονται στα σκάνδαλα με τους στημένους αγώνες πρέπει να τιμωρούνται και να βγαίνουν εκτός πινάκων. Δεν είναι δυνατό να παρατηρούνται τέτοιες αλλοιώσεις. Ο διαιτητής σφύριζε ανάποδα σήμερα, ήταν προκλητικός, ενώ υπήρξε και πέναλτι. Το είδε όλος ο κόσμος ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ο ηθικός νικητής. Δεν θεωρώ κέρδος την καλή του εικόνα, διότι ήταν δεδομένη για μένα».

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό τόνισε: «Αναμφισβήτητα έχει καλή ομάδα, αλλά σήμερα δεν έπεφταν οι δικοί μας παίκτες κάτω, αλλά του Ολυμπιακού. Είναι κρίμα όμως που δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις