Παναθηναϊκός: Για εμφάνιση που δίνει ελπίδα στον κόσμο έκανε λόγο ο Χουάν Ρότσα

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 23:15
UPD:23:15

A- A A+

«Αξίζαμε τη νίκη. Βάσει της εξέλιξης του ματς, ναι, την αξίζαμε» είπε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος συνέχισε: «Το ματς ήταν πολύ καλό, μπορώ να πω πως ήταν κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για μας ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δώσαμε ελπίδα στους οπαδούς μας ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξαναγίνει δυνατός. Γιατί μεγάλος είναι και μπορεί να γίνει και πάλι δυνατός».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας είπε: «Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Γνωρίζαμε για την ικανότητα του Ολυμπιακού στις στημένες φάσεις. Γυρίσαμε Παρασκευή βράδυ από την Αγγλία και ήρθαμε με μια προπόνηση σήμερα το πρωί στο ντέρμπι. Ελπίζουμε σε αυτό το κομμάτι να δουλέψουμε στο μέλλον και να το βελτιώσουμε».

Ρότσα: Δώσαμε ελπίδα στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Χ.Ρ. Ρότσα: Δώσαμε ελπίδα στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε προσωπικά στον Χάρη Μαυρία, τον πολυτιμότερο παίκτη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι: «Ο Χάρης έγινε άντρας πολύ γρήγορα. Τον ξέρουμε από την ακαδημία. Έβαλε ένα στόχο σαν ποδοσφαιριστής. Δεν φεύγει από τη γραμμή που έχει χαράξει. Δεν είναι μόνο να τον βοηθούν όσοι δουλεύουν δίπλα του αλλά κι ο παίκτης να ξέρει τι θέλει. Πιστεύω πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο και θεωρώ ότι θα γίνει ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να γίνει πολύ δυνατός στο μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις