Σούπερ Λίγκα: Για το δεύτερο «διπλό» η ΑΕΚ στην Κομοτηνή

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 11:57
UPD:11:57

Η αναζήτηση θετικού αποτελέσματος απέναντι στον Πανθρακικό είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Έβαλντ Λίνεν.

A- A A+

Η Ένωση έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, που της επέτρεψε να «μοιραστεί» την τελευταία θέση στη βαθμολογία με άλλες ομάδες, αλλά από χθες έμεινε πάλι «μόνη» και ως εκ τούτου η αναζήτηση θετικού αποτελέσματος είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Έβαλντ Λίνεν.

Το έργο τους, όμως, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, αφού το ακριτικό συγκρότημα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο επί ημερών Δερμιτζάκη. Σήμερα, πάντως, η ομάδα της Κομοτηνής έχει πρόβλημα με τις απουσίες, αφού έξι ποδοσφαιριστές (Στάθης, Σκλιοπίδης, Κασελάν, Μιχαλόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης) είναι «νοκ άουτ», αλλά η απίστευτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ισορροπεί τις αμυντικές απώλειες.

Από την πλευρά του, ο Λίνεν δεν έχει στη διάθεσή του Λαγό (τραυματίας) και Βλάχο (τιμωρημένος), αλλά οι «κιτρινόμαυροι» θα τύχουν θερμής υποστήριξης από το κοινό τους, καθώς στη Θράκη έχει σημάνει «συναγερμός». Στη θέση του Βλάχου θα παίξει ο Αρκούδας, με τον Κοτσαρίδη αριστερό μπακ, ενώ επιστρέφει ο Κορδέρο μετά την τιμωρία του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις