Για επαφή Λεονάρντο-Σνάιντερ μιλά ο γαλλικός Τύπος

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 13:41
UPD:17:58

A- A A+

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «L'Equipe», ο διευθυντής της παριζιάνικης ομάδας, Λεονάρντο, εκμυστηρεύθηκε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός του ότι «ζήτησε πληροφορίες από τον ίδιο τον Ολλανδό διεθνή, σε τηλεφωνική επικοινωνία».

Ο Σνάιντερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός πλάνων του Αντρέα Στραματσόνι, περιμένοντας να βρεθεί μια λύση στο θέμα του συμβολαίου του και, αυτή τη στιγμή, δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει. Αν το ζήτημα δεν επιλυθεί, ο Σνάιντερ θα σκεφτόταν να αποχωρήσει από το Μιλάνο ακόμη και τον Ιανουάριο.

Προς το παρόν ο Λεονάρντο θα πρέπει να περιοριστεί σε ιδιωτικές τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά είναι σαφές ότι ο Βραζιλιάνος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την κατάσταση, εν όψει μιας πιθανής επίσημης προσέγγισης κατά την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι, επαναλαμβάνει έως τώρα ότι η ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο θα είναι μόνο ο Λούκας Μόουρα, το ταλέντο από τη Βραζιλία που έχει ήδη αποκτηθεί από την ομάδα της πρωτεύουσας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις