Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, στα δυτικά ασθενείς έως μέτριοι και στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 37 βαθμούς και στο Αιγαίο από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται αύριο Τετάρτη και μόνο το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί με τάση εξασθένησης απο το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, μέτριοι και αύριο πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή