Σούπερ Λίγκα: Ο Πανθρακικός «βύθισε» την ΑΕΚ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 21:27
UPD:11/12/2012 08:27

Οι παίκτες του Πανθρακικού πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανθρακικός - ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

A- A A+

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη, την τρίτη επί ημερών του Παύλου Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία, καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες με «μοιραίο» αυτή τη φορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο πρώτος σκόρερ της ακριτικής ομάδας απείλησε με σουτ τον Κωνσταντόπουλο σε τρεις περιπτώσεις (32΄, 40΄, 41΄), ενώ στο 43΄ ο διεθνής τερματοφύλακας της Ένωσης «νίκησε» τον ομογενή φορ στην προσπάθειά του μέσα από τη μικρή περιοχή.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θαρρείς και είχε μείνει στη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χωρίς φαντασία και καλή οργάνωση στο παιχνίδι τους, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν να επιδείξουν στο πρώτο ημίχρονο μόνο ένα σουτ του Φούντα (36΄0, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουτσόπουλος.

Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο να αστοχεί από το πέναλτι (κεφαλιά) και την ΑΕΚ να ζητά πέναλτι στο 53΄ αλλά αντ΄ αυτού ο Παυλής να βλέπει την κίτρινη κάρτα του Ζαχαριάδη για «θέατρο». Στο 62ο λεπτό η υπεροχή του Πανθρακικού τελεσφόρησε. Ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε για ακόμη μια φορά τη σχεδόν εξ επαφής κεφαλιά του Παπαδόπουλου, αλλά ο καραδοκών Βαϊρουά πλάσαρε στην άδεια εστία για το 1-0. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσαν να αντιδράσουν, ο Κουτσόπουλος ήταν θεατής κι έτσι η ΑΕΚ παρέμεινε μόνη στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις