Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 09:51
UPD:10:59
A- A A+

09:30 Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ –- ΟΤΑ στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

10:30 Ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο για την ενδιάμεση έκθεση της κεντρικής τράπεζες για τη Νομισματική Πολιτική 2012.

11:00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα των αιρετών όλης της χώρας. Συνάντηση την ίδια ώρα της αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη και εκπροσώπους της Κυβέρνησης.

11:30 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

13:30 Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, με αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στη Βουλή.

15:30 Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Σταύρος Καλογιάννης θα προβούν σε δηλώσεις σχετικά με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τις εταιρίες παραχώρησης για την επανεκκίνηση των εργασιών κατασκευής των τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων.

- Συνεδρίαση των Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ (Α' Αθηνών στις 18:30, Α’ Πειραιά στις 20:00, Δυτικής Αττικής στις 20:00)

- Συμμετοχή του υφυπουργού Περιβάλλοντος Μάκη Παπαγεωργίου στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη Υπουργών για θέματα Ενέργειας στην Πάφο, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε.

- Ανακοίνωση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) για τα αποτελέσματα της δημοπρασίας για την επαναγορά των ομολόγων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή