Γ. Δημαράς: Συνεχίζεται η συνεργασία με Ανεξάρτητους Ελληνες

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 15:12
UPD:16:27

«Θεωρώ ότι όταν ένα πολιτικό πρόσωπο έχει κάτι να καταγγείλει, πρέπει να καταθέτει στοιχεία και όχι να πετάει μια κουβέντα και να φεύγει. Δεν τιμά κανέναν μας να μετατρέπει το κόμμα σε δημόσιο κουτσομπολιό», δήλωσε ο κ. Δημαράς.

A- A A+

Δεν τιμά κανέναν να μετατρέπει το κόμμα σε δημόσιο κουτσομπολιό, σχολίασε για τους ισχυρισμούς Κουράκου ο βουλευτής Β' Αθηνών Γιάννης Δημαράς και ξεκαθάρισε ότι συνεχίζεται η συνεργασία του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Θεωρώ ότι όταν ένα πολιτικό πρόσωπο έχει κάτι να καταγγείλει, πρέπει να καταθέτει στοιχεία και όχι να πετάει μια κουβέντα και να φεύγει. Δεν τιμά κανέναν μας να μετατρέπει το κόμμα σε δημόσιο κουτσομπολιό», δήλωσε ο κ. Δημαράς μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και αποσαφήνισε ότι συνεχίζεται η συνεργασία του Αρματος Πολιτών με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα αποστασιοποίησης.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά και το Αρμα Πολιτών εκφράζουν πολυτασικότητα πολυσυλλεκτικότητα και πατριωτική συλλογικότητα πάνω και έξω από κομματικές ταμπέλες και ΔΕΝ ανήκουν σε κανέναν , παρά μόνο στους έλληνες Πολίτες που πιστεύουν στην ανάγκη της λαϊκής ενότητας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατακτητές και οι συνεργάτες τους», ανέφερε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών Σωτήρης Στανώτας.

Ωστόσο όπως επισημαίνει, οι εσωκομματικές εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες επηρεάζουν την ενότητα και την αποτελεσματικότητα του Δημοκρατικού Κοινωνικού Πατριωτικού χώρου και οι τελευταίες «αποκαλύψεις» δημιουργούν «απαίτηση διαφάνειας, παροχής εξηγήσεων και αποκατάστασης την αλήθειας σε όλα τα επίπεδα και από όλους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή