Ακυρώνονται οι αυριανές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και του ΚΘΒΕ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 19:55

Λόγω των στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου «Οδύσσεια», «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» και «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» για αύριο, Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

A- A A+

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες για αύριο, Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), σύμφωνα με ανακοινώσεις τους, λόγω των στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος.

Η Ομοσπονδία ζητεί να αποδεσμευτούν τα κρατικά θέατρα από τις ΔΕΚΟ, να μην εφαρμοστεί μέτρο της εργασιακής διαθεσιμότητας και να ισχύουν η συνταγματικά κατοχυρωμένες συμβάσεις εργασίας.

Εθνικό Θέατρο

Ακυρώνονται οι εξής παραστάσεις: «Οδύσσεια», «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου». Η παρουσίαση του Τέταρτου Βιβλίου της ιστορίας του Θουκυδίδη από το Βαρβάκειο Πειραματικό Πρότυπο Λύκειο θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός δεκαήμερου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet.

ΚΘΒΕ

Στο πλαίσιο των στάσεων εργασίας, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη, για την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, πρεμιέρα της παράστασης «Το Μεγάλο μας Τσίρκο».

Οι παραστάσεις του Σαββάτου 15/12/12 και της Κυριακής 16/12/12 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Προτεινόμενα για εσάς