Κατσουράνης: «Μπορεί πολλά ο ΠΑΟΚ»

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 15:13
UPD:15:13

Ο διεθνής άσος χαρούμενος «που είμαι εδώ, σε έναν χώρο με ανθρώπους που γνωρίζω πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν το σκέφτηκα πολύ».

A- A A+

Τον Κατσουράνη παρουσίασε στον Τύπο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος υπογράμμισε ότι «όσον αφορά την προσωπικότητά του θα μας βοηθήσει και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι ένα κομμάτι της ομάδας που θέλουμε να χτίσουμε», ενώ ερωτηθείς γενικώς για τα μεταγραφικά τόνισε: «Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν αλλάζει η φιλοσοφία αλλά κάποιες επιμέρους αποφάσεις. Θέλουμε την ώρα που η ΠΑΕ μπαίνει σε μία σειρά, η ομάδα να έχει την εικόνα που πρέπει».

Από την πλευρά του, ο Κατσουράνης δήλωσε χαρούμενος «που είμαι εδώ, σε έναν χώρο με ανθρώπους που γνωρίζω πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Θέλω να γίνω ένα κομμάτι με τους υπόλοιπους και να φτάσουμε ψηλά την ομάδα. Το να εμπιστευτεί μία ομάδα τις δυνατότητές μου, αυτό μέτρησε πιο πολύ».

Κ. Κατσουράνης: Εχω πολλά να δώσω

Κ. Κατσουράνης: Εχω πολλά να δώσω

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος ρωτήθηκε και απάντησε για:

Το αν είναι εφικτό ο ΠΑΟΚ να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα δούμε αν θα παίξουμε πλέι οφ, επειδή για μένα το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν βρεθούμε στη διαδικασία των πλέι οφ, τότε η ομάδα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις πιθανότητές της και να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο: «Αν είμαστε καλά οργανωμένοι θα μπορέσουμε σταδιακά να πετύχουμε πράγματα που δεν έχουμε δει ξανά στην ιστορία του συλλόγου. Αισθάνομαι περισσότερο ασφάλεια όταν υπάρχουν στη διοίκηση άνθρωποι που έχουν ποδόσφαιρο ή υπήρξαν στο παρελθόν συμπαίκτες μου και έχουμε ζήσει πολλά πράγματα μαζί».

Τα όσα είχαν γραφτεί γι΄ αυτόν: «Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και ο καθένας μπορεί να έχει μία άποψη για τον χαρακτήρα μου. Τα πιο πολλά που γράφτηκαν δείχνουν ότι οι εκείνοι που τα έγραψαν δεν με έχουν γνωρίσει ποτέ. Απλώς ζούμε σε μία δύσκολη κοινωνία και στην προηγούμενη ομάδα ήμουν ο εύκολος στόχος. Εγώ κύριος πήγα και κύριος έφυγα. Τίποτα από όλα αυτά που έχουν βγει προς τα έξω δεν αληθεύει».

Τη θέση που προτιμά να παίζει: «Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον κ. Δώνη. Έχουμε μιλήσει μόνο μία φορά από το τηλέφωνο. Έχω παίξει πάνω από πενήντα φορές ως κεντρικός αμυντικός και ξέρω πολύ καλά αυτή τη θέση. Δεν αποφασίζω εγώ για το πού θα παίξω. Πάντως, αν με ρωτήσεις, εμένα μου αρέσει να παίζω και στις δύο θέσεις».

Την αγωνιστική κατάστασή του: «Έκανα αυτό τον καιρό προπόνηση κι έχουμε ακόμη δύο εβδομάδες για να είμαι σε θέση να αγωνιστώ. Νομίζω θα μπορώ να παίξω από το πρώτο ματς. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έπαιζα συνέχεια και το διάστημα που έμεινα εκτός ήταν δύσκολο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις