Σούπερ Λίγκα: Νίκη-«χρυσάφι» για τον ΟΦΗ

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 19:08
UPD:21:19

Ο Παπάζογλου πανηγυρίζει το πρώτο γκολ του ΟΦΗ

A- A A+

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός αξιοποίησε την πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, όταν στο 14΄ ο Βερόν πάσαρε στον Παπάζογλου και αυτός με εν κινήσει σουτ νίκησε τον Φούλοπ. Παρά την πρωτοβουλία που ανέλαβε στη συνέχεια, ο Αστέρας δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την εστία των γηπεδούχων ως τη λήξη του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με ευκαιρία για τον ΟΦΗ, όταν το πλασέ του Παπάζογλου απέκρουσε ο Φούλοπ. Στο 61΄ ο Ντε Μπλάσις έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του ΟΦΗ, ενώ στο 69΄ το σουτ του Λαμπρόπουλου έφυγε άουτ. Στο 82΄ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Παπάζογλου έστειλε την μπάλα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 87΄ ο Γουναρίδης απέκρουσε το σουτ του Γκάμπριελ.

Ο Γουναρίδης κράτησε το απαραβίαστο και στο σουτ του Ντε Μπλάσις, στο 89΄, για να στείλει την μπάλα άουτ ο Ναβάρο στην εξέλιξη της φάσης. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κουτσιανικούλης στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κουτσιανικούλη, που «κρέμασε» τον Φούλοπ μετά την πάσα του Παπάζογλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις