Σούπερ Λίγκα: Σε Βέροια και ΟΑΚΑ στραμμένα τα βλέμματα

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 12:08
UPD:12:12

O Nτούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει για άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος της ΑΕΚ, αυτή τη φορά με τον Ατρόμητο. Αν κερδίσει, θα φτάσει τις 400 νίκες στην Α΄ Εθνική.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει το βράδυ στη Βέροια, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του με αποκορύφωμα το δεύτερο ημίχρονο εναντίον του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαρκή ανοδική πορεία και θέλουν να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις, οπότε δεν έχουν μεγάλο περιθώριο για απώλειες. Το ίδιο όμως, για διαφορετικό λόγο, ισχύει για τη «βασίλισσα του βορρά», που μάχεται για να αποφύγει τις περιπέτειες.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, με όλα τα γνωστά προβλήματά της. Η Ένωση αν και προσπαθεί εμφανίζει αγωνιστική αστάθεια, αφού λείπουν κάποιοι παίκτες με ποιότητα που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους νεαρούς συναδέλφους τους. Η ΑΕΚ δεν είναι φαβορί, όμως από την άλλη ούτε ο εφετινός Ατρόμητος πείθει και μάλιστα αντιμετωπίζει και δυσκολία στο σκοράρισμα. Να σημειωθεί πάντως ότι οι φιλοξενούμενοι νικήσουν ο τεχνικός τους, Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα φτάσει τις 400 νίκες στην Α΄ Εθνική. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Άρης θα υποδεχθεί την Ξάνθη και ο Λεβαδειακός τον Πλατανιά.

Το πρόγραμμα: Αρης-Ξάνθη (15:00), ΑΕΚ-Ατρόμητος (17:15), Λεβαδειακός-Πλατανιάς (17:15), Βέροια-Παναθηναϊκός (19:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις