Επισκόπηση αθηναϊκού Τύπου

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2002 09:32
UPD:09:33

A- A A+

Οι έρευνες, οι προσαγωγές και οι απολογίες των κατηγορουμένων για συμμετοχή τους στη «17 Νοέμβρη», το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 35.000 ανέργους και οι βάσεις για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου. Αναλυτικά, οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων κατ'αλφαβητική είναι οι ακόλουθοι:

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) : «Επιδοτήσεις σε νέους και ανέργους για να ιδρύσουν επιχείρηση. Αρχισε η κατάθεση των αιτήσεων».

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) : «Παραδίδονται μόνοι τους! Προσήλθε... αυτοβούλως στην Ασφάλεια και ο «Μάρκος».

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ : «Κρύβουν την αλήθεια για τη «17Ν». Απολογίες-μηνύματα φράζουν το δρόμο των ερευνών».

* Η ΑΥΓΗ : «Οχι παιχνίδια με το αντιδικτατορικό κίνημα. 122 αγωνιστές κατά της χούντας αντιδρούν στην επιχειρούμενη σπίλωση».

* ΑΥΡΙΑΝΗ : «Μανιφέστο Χρυσοχοϊδη ράπισμα στους τρομοκράτες. Δικαίωση για τον υπουργό που γλίτωσε την χώρα απο επικίνδυνες περιπέτειες».

* ΤΟ ΒΗΜΑ : «Ιδού ο «Νικήτας» κι ο «Αλέκος». Ο Γιωτόπουλος λέει... «Δεν είμαι 17Ν». Στην κατάθεσή του αρνήθηκε κάθε ανάμειξη».

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ : «Επίδομα 150 ευρώ σε 35.000 ανέργους. Θα καταβληθεί αναδρομικά απο την 17η Μαϊου».

* ΕΘΝΟΣ : «Οριακή πτώση των βάσεων στις σχολές υψηλής ζήτησης. Τα τελευταία στοιχεία για όλα τα επιστημονικά πεδία».

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : «Μετά την «ανάκριση» του πρέσβη μας στην Αγκυρα, οι Τούρκοι... Χώνουν την ...ΜΙΤη τους, στις έρευνες για την 17Ν».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : «Το πόρισμα για την κλοπή στο Συκούριο. Από το φθινόπωρο μέχρι τον Δεκέμβριο έψαχναν τις πολεμικές αποθήκες».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : «Συναγερμός για χτύπημα απο 17Ν «τύπου Μόρο». Τρομοκρατία : Μορέτι όπως Κουφοντίνας, Κούρτσιο όπως Γιωτόπουλος».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : «3 αινίγματα και μια παράδοση. Ψάχνουν για «Νικήτα», «Τάκη» και «Αρη»-Ο «Μάρκος» εμφανίστηκε».

* ΕΣΤΙΑ : «Ανεπίτρεπτη η δημοσίευσις. Πως διέρρευσαν οι απολογίες».

* Espresso : «Ο Β. Ξηρός υποπτεύεται τον Κουφοντίνα οτι προκάλεσε την έκρηξη στα χέρια του αδελφού του. Περίεργοι υπαινιγμοί στην απολογία του. Τους βγάζει τρελούς ο Γιωτόπουλος».

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : «Ο «Λάμπρος» άσφαιρος, τα μέλη παραδίδονται. Ουδείς υπερασπίζεται το μόρφωμα της «17Ν». Κοντά στην αποκάλυψη του μυστηριώδους «Νικήτα» πλέον οι Αρχές».

* Ο ΛΟΓΟΣ : «Στη δικαιοσύνη όλοι οι υπεύθυνοι. Μ. Χρυσοχοϊδης : Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους».

* ΤΑ ΝΕΑ : «Εμφύλιος πόλεμος στη 17Ν. «Λάμπρος» εναντίον μελών : Με λίγα ψευδώνυμα και πολλά ψέματα, κενά και ανακρίβειες, διατυπώνουν τις κατηγορίες εναντίον μου».

* ΝΙΚΗ : «Πολιτική δήλωση» η απολογία Γιωτόπουλου. Προσπάθεια αμφισβήτησης της προανακριτικής διαδικασίας».

* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : «Υποκριτική δημοκρατία 28 χρόνια μετά... Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την επέτειο πτώσης της δικτατορίας».

* Traffic news : «Οι εκτελεστές δεν μιλάνε για τις γυναίκες της 17Ν. Παραδόθηκε ο «Μάρκος» στη Θεσσαλονίκη, αφού έδωσε συνέντευξη».

* Η ΧΩΡΑ : «Μαύρες κουκούλες στις συσκέψεις της 17Ν. Νάρκη ο Γιωτόπουλος στην προανακριτική διαδικασία. Τεράστια κενά στις ομολογίες. Ανέπαφοι η πρώτη γενιά και πλήθος στελεχών της οργάνωσης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή