Σούπερ Λίγκα: Ούτε σήμερα νίκη για την ΑΕΚ

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 19:13
UPD:21:51

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν το γκολ του Ιγκλέσιας

A- A A+

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με την ΑΕΚ να φτάνει κοντά στο γκολ μόλις στο 4΄, όταν ο Κατίδης έστειλε την μπάλα πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ. Στο 14΄ ο Παυλής έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και πλάσαρε ψηλά άουτ, ενώ στο 28΄ ο ίδιος έπιασε κεφαλιά από καλή θέση, αλλά ο Ιτάνζ απομάκρυνε εντυπωσιακά. Από την πλευρά της η ομάδα των δυτικών προαστίων απείλησε στο 16΄, με τον Κωνσταντόπουλο να επεμβαίνει στο σουτ του Επστάιν και στο 45΄, όταν και πάλι ο Γερμανός απέτυχε να σκοράρει από εξαιρετική θέση.

Στο 49΄ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κοντοές απομάκρυνε την μπάλα μετά από προσπάθεια του Καραμάνου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 66΄ με τον Σταματή, που είχε μπει στον αγώνα ένα λεπτό νωρίτερα. Μετά από σέντρα του Φούντα ο νεαρός πρόλαβε τους αντίπαλους αμυντικούς και με προβολή νίκησε τον Ιτάνζ σκοράροντας για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί οι αγώνες με τη Βέροια και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μπάγεβιτς έκανε αμέσως δύο αλλαγές, η ομάδα του άλλαξε ρυθμό και τελικά κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 76΄ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας, από φάουλ του Πίτου Γκαρσία. Έκτοτε ουδέν αξιόλογο σημειώθηκε, καθώς οι αντίπαλοι δεν φάνηκαν πρόθυμοι να ρισκάρουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις