Σούπερ Λίγκα: Διασυρμός Παναθηναϊκού στη Βέροια

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 21:26
UPD:17/12/2012 12:08

A- A A+

Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν απολύτως ενδεικτικό της προσπάθειας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι ήταν πειθαρχημένοι και ακολουθούσαν επακριβώς την τακτική που είχε σχεδιάσει ο προπονητής τους, απέναντι στους «πράσινους» που πραγματοποίησαν τη χειρότερη εφετινή εμφάνισή τους.

Η «βασίλισσα του βορρά» προηγήθηκε στο 14΄, όταν ο Ολαϊτάν βρήκε τον Ιωάννου και αυτός με πλασέ νίκησε τον Καρνέζη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 44΄: ο Γεωργιάδης πρόλαβε τη (δυνατή) μπαλιά του Καφέ και και την ατυχή έξοδο του Καρνέζη, σέντραρε πέφτοντας και ο Ιωάννου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Οι παίκτες του Ρότσα προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη, αλλά η κακή ανασταλτική λειτουργία τους άφηνε εκτεθειμένα τα «μετόπισθεν». Αφού λοιπόν ο ο Καρνέζης είπε «όχι» στο 49΄ στον Ολαϊτάν, στο 53΄ στον Γκιγιέρμο και ένα λεπτό αργότερα στην κεφαλιά του Καλί, δεν κατόρθωσε να αποτρέψει το τρίτο γκολ των γηπεδούχων στο 55΄, όταν ο Μπαργκάν έφυγε στην αντεπίθεση, οι αντίπαλοί του δεν τον μάρκαραν ούτε... με τα μάτια κι εκείνος με «ξερό» σουτ από το ύψος της περιοχής σκόραρε το 3-0, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τον αγώνα.

Να σημειωθεί ότι με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο διαιτητής Θάνος διέκοψε το παιχνίδι λόγω επεισοδίων στις εξέδρες, και λίγο αργότερα σφύριξε τη λήξη χωρίς να παιχτούν καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις