Αλ. Παπαρήγα: Δεν πλήρωσα το τέλος ακινήτων

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 18:32
UPD:18:38

«Το χρέος που δεν το δημιούργησε ο λαός, δεν μπορεί να το πληρώνει ο λαός» σχολίασε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στην παρέμβαση του Γιάννη Στουρνάρα κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου για το τέλος ακινήτων.

A- A A+

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την παρέμβαση του Γιάννη Στουρνάρα κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου για το τέλος ακινήτων η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο ρ/σ Alpha 989 ενώ δήλωσε πως ούτε η ίδια ούτε το Κομμουνιστικό Κόμμα πλήρωσε το ειδικό τέλος.

Όπως είπε η κ. Παπαρήγα, το ΚΚΕ κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή την παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών και σημείωσε ότι το χρέος που δεν το δημιούργησε ο λαός, δεν μπορεί να το πληρώνει ο λαός. «Σε περίοδο κρίσης να μη θεωρούν οι εργάτες και οι υπάλληλοι δικό τους το πρόβλημα του Στουρνάρα ή του Σαμαρά», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε πως «οι καπιταλιστές, που έχουν εξασφαλίσει και τα εγγόνια τους, προτιμούν να στηρίζουν αυτό το σύστημα» υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορείς να χτυπάς το πολιτικό προσωπικό του συστήματος αλλά η πάλη να είναι ενάντια στο σύστημα».

Τέλος, για το επικοινωνιακό έλλειμμα του ΚΚΕ ανέφερε ότι δεν αρέσει το περιεχόμενο όσων υποστηρίζει το κόμμα και όχι ο τρόπος του. «Το επικοινωνιακό που δεν αρέσει είναι ότι είμαστε εναντίον του καπιταλιστικού συστήματος», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή