Στις 21/12 η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 20:00
UPD:20:03

Κατά τη σημερινή, κοινής συνεδρίασης της ΚΟ και διοικούσας επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του συνεδρίου. Στο πάνελ από αριστερά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, o πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς και ο βουλευτής Επαμεινώνδας Μαριάς.

A- A A+

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 15:00, θα γίνει η πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην οποία θα συμμετάσχουν οι πολιτευτές, οι συντονιστικές επιτροπές και οι γραμματείες του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής, κοινής συνεδρίασης της ΚΟ και διοικούσας επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του συνεδρίου και κυρίως η προσυνεδριακή πορεία.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νότης Μαριάς κάλεσε τον Γ. Στουρνάρα «να αποσύρει το φορομπηχτικό νομοσχέδιο» και να φέρει στη Βουλή για τροποποίηση τον προϋπολογισμό του 2013 και το μεσοπρόθεσμο.

Ο ίδιος είπε επίσης ότι «η σημερινή ομολογία του κ. Στουρνάρα πως από τη μείωση των τόκων μόνο για το 2013 προκύπτει όφελος 4,1 δισ. ευρώ επιβεβαιώνει τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι τα χρήματα που θα κερδηθούν από τη μείωση των τόκων, πρέπει να επιστραφούν ως κοινωνικό μέρισμα στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό αντί η κυβέρνηση να μειώνει μισθούς και συντάξεις».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή