Σούπερ Λίγκα: Πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 21:24
UPD:18/12/2012 00:12

A- A A+

Με τη νίκη της η ομάδα της Θεσσαλονίκης μείωσε εκ νέου τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους οκτώ βαθμούς και την αύξησε από τους Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο στους έξι.

Αν εξαιρεθεί μια κεφαλιά του Μιχαήλ στο 2ο λεπτό, που απέκρουσε ο Χακόμπο, το σκορ άνοιξε σε μια εντελώς ανύποπτη και φαινομενικά ακίνδυνη φάση. Ο διαιτητής Παππάς καταλόγισε έμμεσο φάουλ σε γύρισμα του Τζημόπουλου προς τον Φεγκρούς, που έπιασε την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στον Σαλπιγγίδη να σημειώσει το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο 32΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 με τον πρώτο σκόρερ τους, όταν ο Κάτσε έβγαλε την ασίστ και ο Αθανασιάδης τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να σημειώνει δύο γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες!

Στο 35΄ ο Κοροβέσης έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει, όταν πλάσαρε άστοχα στην κίνηση σε πάσα του Γεωργίου. Στην επανάληψη δημιουργήθηκαν όλες κι όλες δύο σημαντικές ευκαιρίες και σημειώθηκαν ισάριθμα γκολ. Στο 67΄ ο Σαλπιγγίδης έκανε από κοντά το 0-3, μετά από σουτ του Αθανασιάδη που είχε κοντράρει και στο 76΄ ο Ίλιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Χακόμπο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις