Ολυμπιακός: Χάνει Αμπντούν λόγω Κόπα Αφρικα, «μυστήριο» με Τζιμπούρ

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 19:14
UPD:21:55

Στην Πάτρα ταξίδεψε η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας. Στη φωτογραφία φάση από την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

A- A A+

Ο λόγος για τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου. Ο Αμπντούν θα πρέπει να ενταχθεί στην προετοιμασία της εθνικής στις 2 Ιανουαρίου.

Το ακριβές διάστημα της απουσίας του θα εξαρτηθεί από την πορεία της ομάδας του, υπάρχει όμως και η περίπτωση να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή (έχουν επιλεγεί 24 παίκτες, εκ των οποίων στη Νότια Αφρική θα ταξιδέψουν οι 23). Εν τω μεταξύ, σύγχυση έχει προκληθεί όσον αφορά τον Ραφίκ Τζιμπούρ, καθώς τα αλγερινά ΜΜΕ δεν τον έδιναν στη λίστα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, με τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει ότι στο σχετικό φαξ υπάρχει και το όνομα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, η Πάτρα αποτελεί την τελευταία υποχρέωση του Ολυμπιακού για το 2012, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοξενούνται αύριο στην πρωτεύουσα της Αχαΐας από την Παναχαϊκή στη ρεβάνς του υπέρ τους 2-0, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι πρωταθλητές ταξίδεψαν για την πόλη της Πελοποννήσου χωρίς τους τραυματίες Τοροσίδη και Σιόβα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι επίσης τραυματίες Πάντελιτς, Αμπντούν, όπως και ο Τάτος που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Στην αποστολή τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει συμπεριλάβει τους Μέγιερι, Γιαννιώτη, Ζαραδούκα, Χολέβα, Μανωλά, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Φετφατζίδη, Φέισα, Μήτρογλου, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ και Ιωαννίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις