Στους «8» η Μπάγερν, αποκλείστηκε στην έδρα της η Σάλκε

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 23:37
UPD:23:49

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε την Αουγκσμπουργκ με 2-0 και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας. Στη φωτογραφία ο παίκτης της Μπάγερν Σερντάν Σακίρι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο 85’.

A- A A+

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με γκολ του Μάριο Γκόμεζ στο 26΄, αλλά στο 47΄ έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Φρανκ Ριμπερί για χτύπημα στον Σέολ Κο. Τελικά η ομάδα του Γιου Χάινκες όχι μόνο άντεξε στην πίεση, αλλά στο 85΄ διπλασίασε με τον Σερντάν Σακίρι.

Αντίθετα με την Μπάγερν, η Σάλκε πάει από το κακό στο χειρότερο. Μετά την απόλυση του Στέφενς, λόγω των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα, οι «βασιλικοί μπλε» αποκλείστηκαν και από το Κύπελλο χάνοντας στην έδρα τους από τη Μάιντς με 1-2 (75΄ Χούντελααρ - 30΄ Καλιγκιούρι, 82΄ Μίλερ).

Ένα γκολ του Σμιντ, μόλις στο 2ο λεπτό, ήταν αρκετό για να χαρίσει στη Φράιμπουργκ τη νίκη και την πρόκριση μέσα στην έδρα της Καρλσρούης, ενώ η Κίκερς Όφενμπαχ, σύλλογος Γ΄ Εθνικής, νίκησε 2-0 (76΄ Φετς, 85΄ Φόγκλερ) και απέκλεισε τη Φορτούνα Ντίσελντορφ του Στέλιου Μαλεζά, που ήταν στον πάγκο της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις