O Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στον ρόλο του Γούλβεριν

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 11:46
UPD:11:57

A- A A+

Στη νέα ταινία της επιτυχημένης σειράς «X - Men» θα επιστρέψει, για άλλη μια φορά, ο Αυστραλός ηθοποιός Χιού Τζάκμαν στον αγαπημένο ρόλο του Γούλβεριν.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ μέσω Twitter: «Θέλω επισήμως να καλωσορίσω στην ομάδα των «X - Men: Days of Future Past» τον Χιού Τζάκμαν».

Ο 44άχρονος Τζάκμαν θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του, Πάτρικ Στούαρτ και Ιαν ΜακΚέλεν, οι οποίοι θα υποδυθούν τους Προφέσορ Χ και Μαγκνίτο. Η ταινία «X-Men: Days of Future Past» είναι βασισμένη στην ιστορία του Κρις Κλερμόν που γράφτηκε το 1981. Η ομάδα των X - Men ειδοποιείται για ένα εναλλακτικό μέλλον, στο οποίο οι «μεταλλαγμένοι» κρατούνται σε στρατόπεδα. Οι X-Men θα πρέπει να αποτρέψουν τη δολοφονία ενός γερουσιαστή, ο οποίος κρατάει το «κλειδί» για την ελευθερία τους.

Επίσης, στους ρόλους τους από την προηγούμενη ταινία «X-Men: First Class» θα επιστρέψουν οι Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζένιφερ Λώρενς, Μάικλ Φασμπέντερ και Νίκολας Χάουλτ.

Ο Τζάκμαν υποδύθηκε για πρώτη φορά το μεταλλαγμένο σούπερ-ήρωα Γούλβεριν, τον πιο διάσημο και πιο αγαπημένο χαρακτήρα των γνωστών κόμικς, το 2000 και από τότε η ζωή και η καριέρα του άλλαξαν για πάντα. Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και από τη μια στιγμή στην άλλη ο Αυστραλός ηθοποιός έγινε διάσημος σ' όλο τον κόσμο. Ακολούθησαν δύο συνέχειες: το «X - Men United» το 2003 και το «X-Men: Η Τελική Αναμέτρηση» το 2006. Συνολικά τα φιλμ έκαναν εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως ενώ η τριλογία ταυτίστηκε για πάντα με το όνομα του Χιού Τζάκμαν. Μάλιστα, εννιά χρόνια μετά το πρώτο X-Men, ο Τζάκμαν επέστρεψε στο ρόλο του ως Γούλβεριν την 1η Μαΐου του 2009 στην ταινία «X-Men Origins: Wolverine», ένα prequel που βασίζεται αποκλειστικά στον ήρωα με τα αδαμάντινα νύχια. Ο Τζάκμαν για να τον υποδυθεί για τέταρτη φορά πληρώθηκε 20 εκατομμύρια δολάρια (από 20 εκατομμύρια πληρώθηκε επίσης για το X-Men 2 και το X-Men 3, δηλαδή αρκετά μεγαλύτερες αμοιβές σε σύγκριση με τα 250.000 δολάρια που είχε πάρει για την πρώτη ταινία X-Men).

Η νέα ταινία, της επιτυχημένης σειράς, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Ιουλίου 2014.

Προτεινόμενα για εσάς