Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, οι οποίες στα βορειοδυτικά θα είναι τοπικά ισχυρές, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τα φαινόμενα αυτά σταδιακά θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και κατά τόπους θα είναι έντονα. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά από τα δυτικά σε δυτικούς, βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 25 έως 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο , τα ηπειρωτικά και το Βορειο-Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Σήμερα για την Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς που από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή