Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση Ολυμπιακού σε επεισοδιακό αγώνα

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 22:14
UPD:22:33

A- A A+

Οι «οιωνοί» δεν έδειχναν καλοί αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας, καθώς δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια μικρής έκτασης επεισοδίων έξω από το γήπεδο. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο έξω από την θύρα της «σκεπαστής εξέδρας», όταν οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ενώ ένας συνάδελφός του χτύπησε ελαφρά στο μάτι.

Στο αγωνιστικό μέρος, ένας κακός Ολυμπιακός έδωσε δικαίωμα στους γηπεδούχους να ελπίζουν, καθώς οι Αχαιοί πήραν προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό ύστερα από ωραία αντεπίθεση και πλασέ του Γκούρτσα. Στη συνέχεια η αναμέτρηση υπήρξε κάκιστης ποιότητας, με τον Βοσκόπουλο να αποβάλλεται στο 37ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη και τους φίλους των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται έντονα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα, όταν στο 57΄ ο Μήτρογλου με τακουνάκι βρήκε τον Φετφατζίδη, που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Στο υπόλοιπο διάστημα οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν να κυκλοφορούν την μπάλα. Στο 82΄ το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά, λόγω εισβολής (!) οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές επέστρεψαν, αλλά στο 88΄ ο Δημητρόπουλος έστειλε τις ομάδες οριστικά στα αποδυτήρια, επειδή ο βοηθός Γουργιώτης άρχισε να δέχεται και πάλι αντικείμενα κι έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε άδοξα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις