Κανένα αεροπορικό ταξίδι για την Χ. Κλίντον μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 07:31
UPD:07:31

Η Χίλαρι Κλίντον υπέστη εγκεφαλική διάσειση όταν, ενώ υπέφερε από σοβαρή ίωση που τής προκάλεσε γαστρεντερικές διαταραχές και αφυδάτωση, λιποθύμησε και έπεσε, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός της.

A- A A+

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, δεν θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μεγάλα αεροπορικά ταξίδια ως τα μέσα Ιανουαρίου, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες 10 ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της.

Η κ. Κλίντον αναμένεται πάντως να εγκαταλείψει τη θέση της στο υπουργείο μετά την ορκωμοσία του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στις 20 και 21 Ιανουαρίου.

«Δεδομένης της κατάστασης της υγείας της, οι γιατροί τής συνέστησαν να μην πραγματοποιήσει τις επόμενες εβδομάδας μεγάλα αεροπορικά ταξίδια. Δεν προβλέπεται κανένα αεροπορικό ταξίδι ως τα μέσα Ιανουαρίου», ανέφερε ο Φίλιπ Ρέινς σε επιστολή τους προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι συνήθως συνοδεύουν την κ. Κλίντον στα ταξίδια της.

Ο Φίλιπ Ρέινς αποκάλυψε το Σάββατο ότι η Χίλαρι Κλίντον υπέστη εγκεφαλική διάσειση όταν, ενώ υπέφερε από σοβαρή ίωση που τής προκάλεσε γαστρεντερικές διαταραχές και αφυδάτωση, λιποθύμησε και έπεσε.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή