Παναθηναϊκός: Ανοιξε ο δρόμος για τον Φεϊζάλ

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 12:30
UPD:13:44

A- A A+

Οι μέτοχοι παραιτήθηκαν από το δικαίωμα προτίμησης για να ικανοποιήσουν κατ΄ αυτό τον τρόπο ένα από τα αιτήματα του Σαουδάραβα, προκειμένου ο τελευταίος να αποκτήσει τον έλεγχο του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, σε ποσοστό πλησίον του 70%.

Ύστερα από εισήγηση του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, θα υπάρξει ολιγοήμερη παράταση στην αύξηση, που ολοκληρώνεται στις 4 Ιανουαρίου, ενώ στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε η μείωση των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ από 20 σε 11.

Στη διάρκεια της Γ.Σ. ο κ. Αλαφούζος δήλωσε ότι αν δεν τελεσφορήσει η υπόθεση του Αλ Σαούντ, ο ίδιος και οι μέτοχοι θα συγκεντρώσουν 7.5 εκατομμύρια ευρώ για να καλυφθεί μέρος της «τρύπας» που υπάρχει στα οικονομικά της ΠΑΕ.

Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της Γ.Σ. ο Γιάννης Αλαφούζος είχε μια αναφορά στα συμβάντα των τελευταίων ημερών, δείχνοντας διάθεση να οδηγηθεί σε εκτόνωση η «εκρηκτική» κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. «Εμείς δεν είπαμε συγκεκριμένα πράγματα για παίκτες. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη. Ωστόσο πρέπει να σεβόμαστε τους παίκτες, τον αγώνα που κάνουν και για όλους υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας», είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας τον τόνο για τις εξελίξεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις