Παναθηναϊκός: «Επεσαν οι τόνοι» ανάμεσα σε Αλαφούζο και Ρότσα

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 18:16
UPD:18:16

H μεταστροφή στις προθέσεις του κ. Αλαφούζου είχε διαφανεί νωρίτερα σήμερα, όταν στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ διευκρίνισε ότι με την ανακοίνωση που εξέδωσε την επομένη της ήττας από τη Βέροια δεν είχε καμία πρόθεση να θίξει την ηθική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών ή άλλων στελεχών της ομάδας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι», στη συνάντηση που είχαν σήμερα οι δύο άνδρες «συζήτησαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον του Παναθηναϊκού. Ιδιαιτέρως συζητήθηκε η σημερινή οικονομική πραγματικότητα, σε συνδυασμό με την απόδοση των παικτών και τη διαμόρφωση του ρόστερ. Υπήρξε συμφωνία και ταύτιση απόψεων μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του κ. Ρότσα και ο πρόεδρος μαζί με τη διοικούσα επιτροπή, θα προχωρήσει στα συμφωνηθέντα».

Να σημειωθεί ότι η μεταστροφή στις προθέσεις του κ. Αλαφούζου είχε διαφανεί νωρίτερα σήμερα, όταν στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ διευκρίνισε ότι με την ανακοίνωση που εξέδωσε την επομένη της ήττας από τη Βέροια δεν είχε καμία πρόθεση να θίξει την ηθική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών ή άλλων στελεχών της ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις