Παναθηναϊκός: «Ψαλίδι» στα μεγάλα συμβόλαια

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 19:02
UPD:19:02

Σε «γερό κούρεμα» των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός όπως προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής. Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Γόντικας και ο Γιάννης Αλαφούζος.

A- A A+

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Πολέμης, Χρήστος Παναγόπουλος και Δημήτρης Γόντικας συζήτησαν για θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ συμφώνησαν ότι άσχετα με το τι θα ακολουθήσει και τι συνέβη, η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει απερίσπαστη και ήρεμη τις υποχρεώσεις της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι τέσσερις άνδρες συμφώνησαν ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα προταθεί «γερό κούρεμα» των συμβολαίων τους. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκονται οι Σεμπάστιαν Λέτο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνκ, ενώ ακολουθούν οι Φορναρόλι και Χριοστοδουλόπουλος.

Επίσης συζήτησαν και για το θέμα του πρίγκιπα Φεϊζάλ. Συμφώνησαν ότι θα πρέπει να περιμένουν για λίγο ακόμη έτσι ώστε να φανεί ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Σαουδάραραβα υποψήφιου επενδυτή. Η 4η Ιανουαρίου, άλλωστε, είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καλυφθεί το ποσό της αύξησης του ΜΚ ύψους 28 εκ. ευρώ.

Επίσης, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα κριθεί σε συνάρτηση με τις αποδεσμεύσεις που θα γίνουν, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρευστό. Το νέο ραντεβού της διοικούσας επιτροπής ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις