Ρωσία: Νέος ομοσπονδιακός ο Φώτης Κατσικάρης

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 17:44
UPD:17:44

Ο Φώτης Κατσικάρης θα οδηγήσει την εθνική Ρωσίας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας το 2013, ενώ η ισχύ του συμβολαίου του τελειώνει το 2016, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο

A- A A+

Ο Έλληνας τεχνικός είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές ημέρες με τους Ρώσους και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια 4 χρόνια. Ο νυν τεχνικός της ισπανικής Μπιλμπάο θα οδηγήσει την εθνική Ρωσίας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας το 2013, ενώ η ισχύ του συμβολαίου του τελειώνει το 2016, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αύριο θα βρεθεί στη Μόσχα και την ερχόμενη Δευτέρα θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την είδηση για υπογραφή του συμβολαίου από τον Έλληνα τεχνικό μετέδωσε η ρωσική ιστοσελίδα "izvestya.ru". Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Φώτης Κατσικάρης αντικαθιστά τον Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, το 2005.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Κρασνένκοφ, δεν διέψευσε την είδηση, αλλά προτίμησε να μην προβεί σε κάποια ανακοίνωση: «Τη Δευτέρα θα πρέπει να εγκριθεί η πρόσληψή του από την εκτελεστική επιτροπή. Είμαι προληπτικός και δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε... οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει το θέμα του προπονητή, αλλά η επίσημη ανακοίνωση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις