Ατρόμητος: Αποκτήθηκε ο Φάμπιο

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 16:57
UPD:16:57

Την φανέλα της ομάδας του Περιστερίου θα φοράει ο Πορτογάλος, Φάμπιο (Α), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

A- A A+

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος επιθετικός τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εξέλιξη που είχε το θέμα της μετεγγραφής μου και θέλω να ευχαριστήσω θερμά της διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών για την κατανόηση που έδειξε και με βοήθησε να ενταχθώ στην ομάδα που επιθυμούσα. Δέχθηκα κι άλλες προτάσεις, όμως από την πρώτη στιγμή είχα ξεκαθαρίσει ότι πρώτη μου προτεραιότητα είναι ο Ατρόμητος και νιώθω ενθουσιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα του. Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για να προσφέρω άμεσα τις υπηρεσίες μου και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά το θέμα Μπάγεβιτς αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας, πιθανότατα και αύριο, με τη συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στο Σέρβο τεχνικό και στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό. Ως γνωστό, ο έμπειρος τεχνικός έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στην φάση των «32» του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις