Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2002 07:01
UPD:07:41
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα πιθανόν στα κεντρικά και βόρεια να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πελάγη τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 22 εως 32 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 20 εως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμετα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, προβλέπονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που παροδικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 εως 30 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή