Μπάσκετ: «Τσάρος» ο Κατσικάρης

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 13:37
UPD:13:55

Ο Έλληνας τεχνικός θα προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στη Μπιλμπάο όσο και στη Ρωσική ομοσπονδία.

A- A A+

Ο Έλληνας τεχνικός θα εργάζεται παράλληλα με την απασχόλησή του στην Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι συμφώνησαν με τη ρωσική ομοσπονδία ούτως ώστε η τελευταία να διακόπτει το συμβόλαιο με τον Κατσικάρη κάθε καλοκαίρι και να υπογράφει νέο στη συνέχεια, λόγω της σχετικής απαγόρευσης στην ισπανική λίγκα για ταυτόχρονη ενασχόληση των τεχνικών με εθνικές ομάδες. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι τετραετούς διάρκειας, με λήξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (2016).

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τη ρωσική ομοσπονδία, ο Φώτης Κατσικάρης δήλωσε χαρούμενος για «την επιστροφή σε μια χώρα που έχω πολλούς φίλους» και πρόσθεσε: «Η πρόσληψη στην εθνική Ρωσίας αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Το ρωσικό μπάσκετ είναι σε άνοδο, όπως φάνηκε από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Λονδίνο. Στόχος μου είναι να συνεχιστεί αυτή η πρόοδος».

Να σημειωθεί ότι ο Φώτης Κατσικάρης θα τεθεί αντίπαλος της εθνικής Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αφού τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα έχουν κληρωθεί στον ίδιο όμιλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις