Μπάσκετ: Ο Παπαλουκάς θα δοκιμαστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012 14:59
UPD:14:59

O Θοδωρής Παπαλουκάς (Δ) θα δοκιμαστεί μερικές ημέρες από τον Έτορε Μεσίνα (Α) και εφόσον πείσει ότι βρίσκεται σε κατάσταση για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Ο Έλληνας διεθνής πλέι-μέικερ πρόκειται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ΤΣΣΚΑ, εξ ου και το αυριανό ταξίδι στη ρωσική πρωτεύουσα. Ο Παπαλουκάς θα δοκιμαστεί μερικές ημέρες από τον τεχνικό της ομάδας, Έτορε Μεσίνα και εφόσον πείσει ότι βρίσκεται σε κατάσταση για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες θα υπογράψει συμβόλαιο, περίπου τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από το σύλλογο στον οποίο κατέγραψε την κορυφαία αγωνιστική περίοδο της καριέρας του (2002-2008).

«Ο Παπαλουκάς έχει τις ηγετικές ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ακόμα και με μειωμένο χρόνο συμμετοχής. Συμφωνήσαμε να δουλέψουμε μαζί για μερικές ημέρες, προκειμένου να δούμε αν συνταυτιζόμαστε και να διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να του βρούμε μία θέση», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας του ο Ιταλός προπονητής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις