Πανιώνιος: Εκτός ομάδας ο Σπυρόπουλος

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 12:46
UPD:15:29

O νεαρός ακραίος αμυντικός αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

A- A A+

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αποφάσισε να θέσει στο περιθώριο τον ταλαντούχο ακραίο αμυντικό, επειδή αρνήθηκε την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κυανέρυθρους», που εκπνέει το καλοκαίρι του 2013.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ, Λάζαρος Κουτλίδης, ειδοποίησε τον ποδοσφαιριστή ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, που θα πραγματοποιήσει ολιγοήμερη προετοιμασία στο Σοφικό Κορινθίας πριν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο Σπυρόπουλος υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Πανιωνίου στον πρώτο γύρο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμμετείχε και στους 15 αγώνες της ομάδας του έχοντας σταθερά καλή απόδοση, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον των «μεγάλων» ελληνικών συλλόγων.

Ο Λάζαρος Κουτλίδης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα προσκείμενη στους «κυανέρυθρους» ότι «αν δεν υπογράψει το νέο συμβόλαιο, ο Σπυρόπουλος δεν θα ξαναπαίξει. Πριν λίγες μέρες του κάναμε την πρόταση, όμως ξαφνικά ζήταγε πολλά χρήματα. Θα ήταν εύκολο να του δώσουμε τα λεφτά που μας ζήτησε, όμως θα χαλούσαν οι ισορροπίες της ομάδας. Επαναλαμβάνω ότι αν δεν ανανεώσει, τότε θα προπονείται με την ομάδα Κ.20 του συλλόγου και θα μείνει στην εξέδρα ως το καλοκαίρι. Η απόφαση αυτή είναι καθαρά δική μου. Το έχω συζητήσει και με τον προπονητή και δεν έχει φέρει κάποια αντίρρηση».

Πλέον, μετά τις δηλώσεις του παράγοντα αναμένεται η αντίδραση του ποδοσφαιριστή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις