Επεισόδιο στη Γλυφάδα με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Πεντάρη, για τη σύλληψη του Κουφοντίνα

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2002 21:48
A- A A+

Ενα ευτράπελο επεισόδιο, που θα μπορούσε όμως να έχει δυσάρεστη κατάληξη, συνέβη στις 6 η ώρα το απόγευμα στην οδό Αχιλλέως 4 στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας, με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Πεντάρη.

Στο σημείο είχαν πάει τηλεοπτικά συνεργεία, μετά από πληροφορία που μεταδόθηκε από την εκπομπή του βουλευτή Γιώργου Καρατζαφέρη και το κανάλι Τelecity, σύμφωνα με την οποία στο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας κρυβόταν ο καταζητούμενος τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας, αλλά δεν μπορούσαν να τον αγγίξουν οι ελληνικές αρχές, επειδή βρισκόταν δήθεν σε αμερικανικό έδαφος.

Ο κ. Πεντάρης, που μένει ακριβώς απέναντι, όταν είδε τους δημοσιογράφους ρώτησε τι είχε συμβεί και εκείνοι του είπαν για ποιο λόγο είχαν πάει εκεί. Τότε, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έβγαλε ένα πιστόλι και λέγοντας «θα πάω να τον πιάσω εγώ», όπλισε το όπλο. Το πιστόλι όμως εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να καρφωθεί στο δρόμο, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί κανείς.

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, παρέλαβαν τον κ. Πεντάρη, ο οποίος έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοχρησία.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή