Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπει για σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που κατά τόπους τις πρωϊνές ώρες θα είναι ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα υπάρχουν όμως και διαστήματα με ήλιο κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα απο βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14 έως 26 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 18 έως 31 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχή κατά διαστήματα και πιθανώς παροδική καταιγίδα, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνεόυν βόρειοι, ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή