ΑΕΚ: Συνέντευξη Λίνεν στη «Bild», πρώτη προπόνηση για Πετρόπουλο

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 12:23
UPD:14:05

Ο Εβαλντ Λίνεν

A- A A+

«Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας αμείβονται με τόσα λίγα χρήματα, που με δυσκολία μπορούν να πάρουν βούτυρο για το ψωμί τους. Πολλοί από αυτούς γυμνάζονται το πρωί με άδειο στομάχι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λίνεν, δίνοντας μια θλιβερή αλλά ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε επίσης για το πώς βιώνει την οικονομική κρίση που έχει ενσκήψει στην Ελλάδα. «Ο κόσμος δείχνει πολύ στενοχωρημένος. Οι ειδήσεις και οι εφημερίδες συνεχώς αναφέρονται στην κρίση και η ανεργία αυξάνεται διαρκώς. Η ανεμελιά και η χαρά της ζωής φαίνεται πως έχουν φύγει για τους Έλληνες» απάντησε και διευκρίνισε ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα λόγω της καταγωγής του: «Δεν αισθάνονται καμία έχθρα απέναντι στους Γερμανούς. Απεναντίας, όλοι είναι πολύ φιλικοί απέναντί μου. Ποτέ μου δεν με έβρισαν επειδή είμαι Γερμανός».

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης Πετρόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του. Τον ποδοσφαιριστή παρουσίασε στους συμπαίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος τον καλωσόρισε στην Ένωση. «Από σήμερα είναι κοντά μας ο Αντώνης Πετρόπουλος, ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που σίγουρα θα μας βοηθήσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα», είπε ο κ. Λίνεν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις