Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Μάικλ Χάτσενς των INXS

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 16:54

Ο Χάτσενς γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως ως τραγουδιστή των INXS στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990 με επιτυχίες όπως οι «Need You Tonight» και «Devil Inside».

A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για μια ταινία πάνω στη ζωή του αυστραλού ροκ σταρ Μάικλ Χάτσενς, ο οποίος πέθανε πριν από 15 χρόνια.

«Είναι ένα μεγάλο έργο» δήλωσε ο σεναριογράφος Μπόμπι Γκαλίνσκι και πρόσθεσε «είμαι σεναριογράφος εδώ και 35 χρόνια και αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω τα τελευταία 10 χρόνια. Μου αρέσει οι βιογραφικές ταινίες για μουσικούς να αναφέρονται στον άνθρωπο, όχι μόνο στο σεξ, τα ναρκωτικά και το ροκ εν ρολ. Θα είναι ένα συγκινητικό, ενδιαφέρον πρότζεκτ για μια πολύπλοκη ζωή, όπως η ταινία ''Ray'' (για τη ζωή του Ρέι Τσαρλς) ή το ''Walk The Line'' (για τη ζωή του Τζόνι Κας)», συμπλήρωσε.

Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο με τίτλο «Απλά ένας άντρας - Ο πραγματικός Μάικλ Χάτσενς», το οποίο έχουν γράψει η μητέρα του, Πατρίσια Γκλάσοπ, και η αδερφή του, Τίνα.

Ο Χάτσενς γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως ως τραγουδιστή των INXS στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990 με επιτυχίες όπως οι «Need You Tonight» και «Devil Inside» ενώ το άλμπουμ «Kick», το οποίο κυκλοφόρησε το 1987, πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ο Μάικλ Χάτσενς πέθανε στις 22 Νοεμβρίου 1997. Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του σε ξενοδοχείο στο Σίδνεϊ. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 37χρονος καλλιτέχνης είχε πεθάνει από ασφυξία που προκλήθηκε από απαγχονισμό, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Η ταινία θα φέρει τον τίτλο «Two Worlds Colliding», από τους στοίχους του τραγουδιού των INXS «Never Tear Us Apart», ενώ η ανακοίνωση για την προετοιμασία της ήρθε ακριβώς τη στιγμή όπου οι INXS ανακοίνωσαν επίσημα και τη διάλυσή τους, έπειτα από 35 χρόνια πορείας.

Προτεινόμενα για εσάς