Από το Λος Αντζελες στη Σανγκάη ο Μπέκαμ;

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012 17:30
UPD:17:54

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

A- A A+

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έζησε το αμερικάνικο όνειρό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS αλλά εξέφρασε την επιθυμία να παίξει και πάλι, φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τη Σανγκάη Σενσούα, το σύλλογο του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Το ζεύγος Μπέκαμ εμπλέκεται λοιπόν σε νέα σενάρια, προκειμένου να κατακτήσει νέες διαφημιστικές αγορές. Αγωνιστικά, πάντως, αυτό δεν θα ήταν το ιδανικό για τις προσδοκίες του Άγγλου μέσου, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι ονειρεύεται να επιστρέψει στην Ευρώπη για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η πρόταση των Κινέζων είναι πραγματική και αξιοπρόσεκτη. Η οικογένεια Μπέκαμ αυτές τις μέρες εξετάζει σοβαρά την ιδέα να ζήσει στη Σαγκάη, η οποία λέγεται ότι προσφέρει συμβόλαιο 300.000 ευρώ την εβδομάδα στον πρώην Άγγλο διεθνή.

Πηγή προσκείμενη στον Μπέκαμ δήλωσε στη «Sunday People» ότι «μετά την Ευρώπη και την Αμερική, τώρα έχει την ευκαιρία να γίνει σημαντικός στην Κίνα και την Ασία. Είναι όμως μεγάλη απόφαση. Ο Ντέιβιντ θα ήθελε να κερδίσει μια τελευταία μάχη και ενδεχόμενη μεταγραφή στην Κίνα είναι μια μεγάλη πρόκληση, καθώς θα ανέβαζε το brand των Μπέκαμ σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήδη, η Βικτόρια έχει ξεκινήσει σοβαρές συνομιλίες».

Ως η καταλληλότερη περίοδος για την επίτευξη συμφωνίας φαίνεται ο ερχόμενος Ιανουάριος, καθώς το κινεζικό πρωτάθλημα ξεκινά τον Μάρτιο του 2013.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις