Θ. Αθανασιάδης: Μεταγραφές χωρίς κίνδυνο αποτυχίας

Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2011 15:56
UPD:18:32
A- A A+

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποία θα κινηθεί η ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Χρειάζεται επιφυλακή και επιστάμενη παρακολούθηση, επισήμανε ο κ. Αθανασιάδης επισημαίνοντας πως «βιώσαμε δύσκολη οικονομική περίοδο» και ίσως τα δεδομένα που θα ακολουθήσουν θα είναι χειρότερα. «Χρειάζεται πίστη, κουράγιο, αισιοδοξία και συντονισμός, ώστε να φέρουμε εις πέρας το επιδιωκόμενο», πρόσθεσε.

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιά που πέρασε, τόνισε ότι το 2010 ήταν μια χρονιά αντιθέσεων σε ότι αφορά τα συναισθήματα και τις λύπες. «Η ζωή συνεχίζεται με στόχους πάντοτε υψηλούς για ό,τι καλύτερο» παρατήρησε, ενώ αναφορικά με τη στιγμή που θα ξεχώριζε, είπε:

«Η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου και το συναίσθημα μιας τεράστιας λύπης με την απώλεια ενός στόχου. Υπήρξαν πολλά οφέλη για τον σύλλογο βέβαια από εκείνο το γεγονός το οποίο κατέδειξε μια δυναμική πολύ μεγάλη όπως επίσης και γερές βάσεις για το μέλλον».

Ευχήθηκε επίσης δύναμη και πολλές επιτυχίες στην ομάδα, αρχής γεννωμένης από το ματς με την Καβάλα και στη συνέχεια ευόδωση και ευτυχή κατάληξη σε όλους τους επιδιωκόμενους στόχους.

«Ο μεταγραφικός σχεδιασμός κινείται βάσει διαδικασίας η οποία θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει κάθε κίνδυνο αποτυχίας και να αυξήσει την επιτυχία. Υπό αυτό το πρίσμα πορευόμαστε», κατέληξε.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις