Σούπερ Λίγκα: Ατρόμητος-ΑΕΛ 3-0

Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2011 19:09
UPD:21:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/LATO KLODIAN

A- A A+

Περίπατο έκανε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Λάρισας στο Περιστέρι, σπρώχνοντάς την έτσι ένα βήμα πιο κοντά στον «γκρεμό» του υποβιβασμού.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Νάστο να πλασάρει τον Αμπάρη μετά από γύρισμα με κεφαλιά του Περόνε, ενώ με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν σε κόρνερ ο Σαγκανόφσκι πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της ΑΕΛ που ξανά αιφνιδιάστηκε.

Το γρήγορο 2-0 «έκοψε» τα πόδια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ποτέ στη συνέχεια δεν έδειξαν να πιστεύουν στο ενδεχόμενο της ανατροπής και έμειναν να περιμένουν καρτερικά τη μοίρα τους.

Οι Περιστεριώτες, αντιθέτως, με τον Καμαρά στην κορυφή δημιούργησαν ουκ ολίγους κινδύνους, όμως το 3-0 θα το έκανε ο Σαρμιέντο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 82'.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Περόνε (62' Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Τάτος (46' Σαρμιέντο), Καμαρά (86' Καραλής), Σαγκανόφσκι

ΑΕΛ (Αντερσεν): Αμπάρης, Κολοβέτσιος (46' Ταλ), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας (59' Κουζέν), Σίμιτς (74' Μετίν), Κανόμπιο, Μπλάζεκ, Τσιμπάμπα, Πούρι

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις