Σούπερ Λίγκα: Αρης-Καβάλα 1-0

Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2011 21:33
UPD:21:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

A- A A+

Μετά από δυο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο Αρης επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Καβάλας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρώτο του παιχνίδι για το νέο έτος.

Το γκολ του Ρουίς τρία μόλις λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης ήταν υπέρ αρκετό για τους ποδοσφαιριστές του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αφού όσο και να πίεσε η Καβάλα στη συνέχεια, έμεινε μακριά από την εστία του Μιχάλη Σηφάκη.

Για το 1-0 ο Χαβίτο γύρισε τη μπάλα και ο 32χρονος επιθετικός από τη Γουατεμάλα με πλασέ εκτέλεσε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, πετυχαίνοντας έτσι και το πρώτο του τέρμα στην Σούπερ Λιγκ. Αξίζει να παρατηρήσει κανείς, πως ο Ρουίς έχει πετύχει άλλα τρία γκολ με τη φανέλα του Αρη, όλα όμως ήταν στο Europa League. Υπερπολύτιμα και αυτά.

Κατά τ' άλλα, η Καβάλα κατάφερε να συνέλθει γρήγορα από την αρχική ψυχρολουσία και σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της. Στο 8' και στο 30' Ονουάτσι και Ογκμπέτσε, αντίστοιχα, είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του πρώτου μέρους και ευκαιρίες παρότι βγήκαν, ήταν λιγότερο εντυπωσιακές. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν έτσι να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, προκειμένου να πανηγυρίσουν στο τέλος το τρίποντο της νίκης.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκε και ο Ιταλός τεχνικός Σέρζε Κόσμι, ο οποίος είναι υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της Καβάλας.

Οι συνθέσεις:

Αρης (Κούπερ): Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης, Νέτο, Φατί, Πρίττας, Μενδρινός(83' Καζναφέρης), Χαβίτο, Κόκε (16' Τσεσνάουσκις), Ρουίζ

Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης(77' Γιάννου), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Ντικρόκ, Βουτσίτσεβιτς, Ονουάτσι, Δρόσος (30' Νταρσβίλ - 46' Ελευθεριάδης), Ογκμπέτσε

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις