Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 3-0

Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011 16:52
UPD:21:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/INTIME SPORTS

A- A A+

Έπρεπε να έρθει το 2011 για να πάρει ο Αστέρας Τρίπολης την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Όσο δύσκολο και να φαντάζει, ο Εργοτέλης, που γνώρισε την ήττα με 3-0, ήταν το πρώτο θύμα των Αρκάδων στη σεζόν στο γήπεδό τους.

Όσο και να πάλευαν οι παίκτες του Γιώργου Βλάχου, η νίκη έμοιαζε με στοιχειωμένο αποτέλεσμα. Μέχρι και την 15η αγωνιστική ο Αστέρας μετρούσε 16 βαθμούς, εκ των οποίων τους 12 εκτός έδρας (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες). Στην Τρίπολη τέσσερις φορές μοιράστηκε τον πόντο της ισοπαλίας και ως μεγαλύτερό του αποτέλεσμα μπορεί να θυμάται το λευκό 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Κόντρα, όμως, στον Εργοτέλη η κατάρα θα έσπαγε. Η καλή μέρα φάνηκε από την αρχή. Στο 15' ο Καρέρα έκανε το σουτ, ο Δασκαλάκης απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Ουντότζι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, όμως μέχρι και το τέλος του πρώτους μέρους άλλο γκολ δεν μπήκε. Δέκα λεπτά, όμως, από την έναρξη της επανάληψης ο Φρανκού με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης θα έβαζε το τρίτο κερασάκι στην τούρτα της νίκης στο 72' με άλλο ένα εκπληκτικό γκολ, που προήλθε ξανά από σκαφτό σουτ.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (73' Ροζέριο), Φορτούνης (86' Μπακασέτας), Φρανκού (83' Κερ)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ολίσε (58' Φραγκουλάκης), Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι, Ρομάνο, Βίσιο, Βερπακόφσκις (58' Λεάλ), Σίλβα, Ορφανός (67' Μπέτο)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις